Λεπτές φέτες μήλου, ψημένες στον φούρνο για μια ώρα. Ένα υγιεινό σνακ, γλυκό και με λίγες θερμίδες. 1 μήλο μπορεί να γεμίσει έως και 2 ταψιά
Τι χρειαζόμαστε:
- μήλα
- ζάχαρη (προαιρετικό)
- κανέλα (προαιρετικό)
Πώς το κάνουμε:
- Πλύνετε καλά τα μήλα.
- Κόψτε το κάτω μέρος του μήλου.
- Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς.
- Με τον κόφτη (τύπου μαντολίνο), κόψτε το μήλο σε λεπτές φέτες.
- Τοποθετήστε τις φέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Προσοχή να μην καλύπτουν η μια την άλλη.
- Ψήστε τις για μισή ώρα στους 150-200 βαθμούς στον αέρα την μια πλευρά και για μισή ώρα ακόμα την άλλη.
- Αν οι φέτες είναι αρκετά λεπτές θα χρειαστεί να κάνετε ίσως μόνο την μια πλευρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Παρουσίαση αν θέλετε να είναι πιο όμορφα μπορείτε να βγάλετε το κέντρο του μήλου, δεν θα έχει διαφορά στην γεύση.
Για να είναι πιο γλυκό πασπαλίστε ζάχαρη και λίγη κανέλα απο πάνω πριν τα βάλετε στο φούρνο

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.