Πώς θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια την Δευτέρα 31 Μαΐου

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Την ίδια ημέρα θα ανοίξουν ξανά κέντρα αισθητικής και χώροι δεξιώσεων

Με αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό θα επαναλειτουργήσουν μετά από μήνες που έμειναν κλειστά τα γυμναστήρια την Δευτέρα 31 Μαϊου.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, τα πρωτοκολλά που θα ισχύσουν για τα γυμναστήρια, είναι ένα (1) self test την εβδομάδα για εργαζόμενους και αθλούμενους και υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας αυξημένης προστασίας.

Επίσης, θα ισχύουν οι αποστάσεις και τα μετρά υγιεινής. Συγκεκριμένα, θα επιτρέπεται ένας αθλούμενος ανά 10 τ.μ., τα παράθυρα θα παραμένουν ανοιχτά και ο κλιματισμός και τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου έχει προγραμματισθεί και το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής και των χώρων δεξιώσεων.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

news.gr

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *