Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ Εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
- 2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη
- ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 2 λάιμ (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους)
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.
Στο χρόνο αυτό,το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα,σχηματοποιούμε τα τρουφάκια.
Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε 50 τρουφάκια.
Τα περνάμε από την ινδική καρύδα για να έχουν καρύδα στην επιφάνειά τους.
Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο όπου και θα τα διατηρήσουμε.
Πρέπει να μείνουν το λιγότερο 20 λεπτά στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.