Μόλις ένα νέο κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα για την Φθιώτιδα. Ένα κρούσμα κατεγράφη και στην Εύβοια ενώ “καθαρή” εμφανίζεται η υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις…
Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εξάπλωση του κορονοϊού συνολικά στη χώρα μας.
Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, 262 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 139709 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).
Δείτε στον παρακάτω πίνακα πώς κατανέμονται τα 262 νέα κρούσματα


Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4921
θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431 (66.8% άνδρες).
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.