Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα
Υλικά-8 αβγά φρέσκα
-1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
-2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο
-1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1 πρέζα μπούκοβο γλυκό ή καυτερό
-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-μισό λεμόνι
-αλάτι
-1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
-2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο
-1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1 πρέζα μπούκοβο γλυκό ή καυτερό
-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-μισό λεμόνι
-αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε ένα φαρδύ τηγάνι. Ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε όπως μας αρέσουν. Oταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το γιαούρτι ανακατεμένο με το σκόρδο. Τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και στο τέλος στύβουμε από πάνω το λεμόνι.
ΣΗΜ.: Aν λατρεύετε τα τηγανητά αβγά, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Bάλτε το γιαούρτι στο τέλος (για να μην κόψει) και στύψτε μπόλικο λεμόνι. Aν δεν σας αρέσει το μπούκοβο, αντικαταστήστε το με κόκκινη γλυκιά πάπρικα ή, τουλάχιστον, με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.