Το 4-2-3-1 που λειτούργησε κόντρα στη Μαρσέιγ προτιμά, όπως όλα δείχνουν, ο Πέδρο Μαρτίνς
Ενδεκάδα και διάταξη που κερδίζει, δεν αλλάζει…
Όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το 4-2-3-1 που εφάρμοσε απέναντι στη Μαρσέιγ και θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το ίδιο σύστημα και τα ίδια πρόσωπα αύριο στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο.
Η απουσία του Μαντί Καμαρά, που ακόμη δεν έχει απαλλαγεί από τον κορωνοϊό, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ο Πέπε, φαίνεται πως οδηγούν τον Πορτογάλο προπονητή στο ίδιο πλάνο για το ματς της Τρίτης.
Έτσι όλα δείχνουν πως θα δούμε τον Σα στο τέρμα, τους Σεμέδο και Μπα στόπερ, τους Χολέμπας και Ραφίνια στα άκρα της άμυνας (με τον Βινάγκρε να έχει κάποιες πιθανότητες για τη θέση του αριστερού μπακ), τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στον άξονα, τον Βαλμπουενά μπροστά τους, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.