Συστατικά:
1 μπουκάλι αρωματικό κόκκινο κρασί
1 ποτήρι κονιάκ
1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 καρότο σε ροδέλες
μπόλικοι κόκκοι μαύρο και πράσινο πιπέρι
1 κ.κ. καυτερό τσίλι
Οδηγίες:
Σε ένα βαθύ μπολ ή πυρέξ αδειάστε το κρασί και βάλτε όλα τα υλικά της μαρινάδας μέσα.
Tοποθετήστε το κρέας με όλα τα υλικά γιά 4-24 ώρες στο ψυγείο σκεπασμένα με μία μεμβράνη.
Βγάλτε το κρέας από την μαρινάδα και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα τουλάχιστον.
Ψήστε σε καλά λαδομένη σχάρα.
H μαρινάδα μπορεί να συμπυκνωθεί και να γίνει σάλτσα ή να χρησιμοποιηθεί ως υγρό μαγειρέματος.
Kαλό είναι να τσιγαρίσετε το κρέας πριν το μαγειρέψετε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.