Νοσοκομείο Λαμίας: Δύο διασωληνωμένοι με κορωνοϊο και δύο υπό… παρακολούθηση!

Lamianow.gr
1 Min Read

Διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ Covid 19 νοσηλεύονται πλέον δύο εκ των ασθενών που διαγνώσθηκαν με κορωνοϊο και εισήχθησαν στο Νοσοκομείο Λαμίας για παρακολούθηση. Το βράδυ της Παρασκευής και αφού παρέμεινε 6 ημέρες στην ΜΕΘ οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώνονταν και έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί ο 65χρονος ταξιτζής που διαγνώστηκε με τον ιό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ το ίδιο συνέβη και με τον 75χρονο άνδρα από την Γιαννιτσού του Δήμου Μακρακώμης που είχε μπει στο Νοσοκομείο με την σύζυγο του και νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο. Ανέβασε πυρετό και το ιατρικό προσωπικό έκρινε πως θα πρέπει να διασωληνωθεί μιας και αντιμετώπιζει και αναπνευστικά ζητήματα.

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία του Δήμου Μακρακώμνης οι στενές επαφές του ζευγαριού υποβλήθηκαν σε τεστ και 8 άτομα που ήταν στο κοντινό περιβάλλον είναι αρνητικοί στον κορωνοιό.

Τέλος να σημειώσουμε πως στο Νοσοκομείο Λαμίας υπό παρακολούθηση βρίσκονται η 82χρονη σύζυγος του 75χρονου αλλά και ένας 57χρονος ταξιτζής.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *