Ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα!
Ένας Ρώσος, που επέβαινε σε αυτοκίνητο, εισέβαλε την Παρασκευή (18/9) στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας στην Ρωσία Ρεμπέκα Ρος, προσθέτοντας ότι ο άνδρας συνελήφθη από το προσωπικό της πρεσβείας, που τον παρέδωσε στις αρχές.
«Περίπου στις 16:20 (τοπική) ώρα ένας Ρώσος πολίτης που επέβαινε σε αυτοκίνητο παραβίασε την περίμετρο του Spaso House, της κατοικίας του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μόσχα. Τον συνέλαβαν υπάλληλοι της πρεσβείας και τον παρέδωσαν στις επίσημες αρχές.
Ο πρέσβης Τζον Σάλιβαν δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στην κατοικία του και κανείς δεν τραυματίστηκε», αναφέρεται σε ανάρτηση της Ρεμπέκα Ρος στο Τwitter.
At approximately 16:20, a Russian national in a vehicle breached the perimeter at Spaso House, the U.S. Ambassador’s residence in Moscow. He was intercepted by Embassy personnel and turned over to local authorities. Amb Sullivan was not home at the time, and no one was injured.
— Rebecca Ross (@USEmbRuPress) September 18, 2020
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.