Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στη Χαλκιδική, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Νικήτης, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας και ενός βρέφους, ενώ ακόμη δυο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 18:30, στην περιοχή του Πολύγυρου, υπό συνθήκες που διερευνώνται.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο όχημα.
Οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους μία γυναίκα και ένα βρέφος, ενώ απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένους έναν άνδρα και ένα ανήλικο.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατο της γυναίκας και του βρέφους.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα.
πηγη newsit


































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.