Η ανάκληση των ban στον Άρη βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία με τους τρεις (Ούμπιντες, Μαγκνταλένα και Σιστόν) από τους τέσσερις πιστωτές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κι οδήγησαν στην πρώτη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.
Ήδη έχουν ανακληθεί από τη FIFA τα ban για Ούμπιδες και Μαγκνταλένα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σιστόν.
Μοναδικό “αγκάθι” αποτελεί ο Πορτίγια, με τον Ισπανό να ζητάει και τις 420.000 που έχουν εκδικαστεί, δίχως να φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει έστω και λίγο τις απαιτήσεις του.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και σ’ αυτή την υπόθεση.
Πηγή: newsit. gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.