Με τα παγωτά στα χέρια έπιασαν ένα νεαρό Ρομά τα ξημερώματα της Τετάρτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο 20χρονος άνδρας λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισήλθε σε αύλιο χώρο μίνι μάρκετ και αφαίρεσε από ανασφάλιστα ψυγεία (20) συσκευασίες με παγωτό, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και ακινητοποιήθηκε από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.