Τριήμερη αργία ανακοίνωσε το Ιράν στην πρωτεύουσα Τεχεράνη για τις τελετές κηδείας του εκλιπόντος ανώτατου ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
όπως ενημερώνει το The Times of Israel, το πρόγραμμα των επικήδειων τελετών προβλέπει ότι από τις 4 μέχρι τις 6 Ιουλίου, θα αποδοθούν τιμές στον Αλί Χαμενεΐ και τα πάντα στην πρωτεύουσα του Ιράν θα είναι κλειστά, όπως ανέφερε στη δημόσια τηλεόραση ένας από τους οργανωτές, ο Χασάν Χασανζαντέχ.
«Η τελετή αποχαιρετισμού και οι προσευχές για τη σορό του μαρτυρικού ηγέτη θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 4 και 5 Ιουλίου, στη Μεγάλη Μοσάλα της Τεχεράνης, ενώ η κηδεία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, και η επαρχία της Τεχεράνης θα παραμείνει κλειστή για αυτές τις τρεις ημέρες», αναφέρεται ότι δήλωσε ο διοικητής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) Χασάν Χασανζάντε, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις τελετές κηδείας.
Νωρίτερα, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Τεχεράνη θα είναι σε αργία στις 4 και 5 Ιουλίου, ενώ ολόκληρη η χώρα θα ακολουθήσει το παράδειγμά της στις 6 Ιουλίου.






























Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.