Επιχείρηση του ελληνικού FBI για εγκληματική οργάνωση που λάμβανε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από το πρωί της Τετάρτης σε εξέλιξη σε Αγρίνιο και Κοζάνη, καθώς είχαν προηγηθεί αντίστοιχες επιχειρήσεις σε Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί 13 άτομα ενώ στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον άλλοι 39.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται τουλάχιστον ένας διαχειριστής και ένας υπάλληλος από Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).
Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της ΔΑΟΕ είναι ότι το κύκλωμα είχε βγάλει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια από παράνομες επιδοτήσεις ενώ παράλληλα έχουν διαπιστωθεί και φορολογικές παραβάσεις.
πηγη protothema
































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.