Λαμία: Κανονικά στο ιατρείο του ο Λαμιώτης γιατρός / Υπό διερεύνηση η εμπλοκή του με τον «Mr Θάνατος»! – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Κανονικά στο ιατρείο του ο Λαμιώτης γιατρός που χθες εμφανίστηκε από κεντρικά ΜΜΕ ως συλληφθείς και ως συνεργάτης του απατεώνα «γιατρού» γνωστού πλέον με το όνομα «Mr Θάνατος».

Ακόμη και την ώρα της υποτιθέμενης σύλληψης ο Λαμιώτης γιατρός βρίσκονταν στο σπίτι του, με την σύζυγό του, παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ που τον παρουσίαζαν να βρίσκεται ήδη στην Αστυνομία ως συνεργάτης του απατεώνα. «Από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε η πληροφορία προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, εν τέλει τα κατάφερα το μεσημέρι, μίλησα μαζί του και ενημερώθηκα από τον ίδιο ότι το πρωί βρίσκονταν κανονικά στο ιατρείο του και εν συνεχεία στο σπίτι του» δηλώνει στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου.

«Όσον αφορά σε ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση, είναι θέμα ερευνών της Ελληνικής Δικαιοσύνης την οποία και εμπιστευόμαστε απόλυτα» συμπληρώνει ο κ. Γεωργίου, αναφερόμενος στον Λαμιώτη γιατρό, το όνομα του οποίου φέρεται να περιλαμβάνεται στην δικογραφία για την υπόθεση  του ψευτογιατρού, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *