Λαμία: H Λένα μας, θρηνεί τον άνθρωπό της… / Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Φρούτας

Lamianow.gr
2 Min Read

Έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή εδώ και ένα περίπου μήνα στην Εντατική Νοσοκομείου της Αθήνας. Σήμερα το πρωί όμως, η καρδιά του τον πρόδωσε,στα 62 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος και την οδύνη, την σύζυγό του Λένα Γιάχου, τα δύο τους παιδιά και τα αδέρφια του, που θρηνούν για την απώλεια του.

Ο Κώστας Φρούτας και η Λένα Γιάχου, γνωρίστηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία και από τότε ήταν πάντα μαζί. Μοιράστηκαν χαρές και λύπες. Ομορφες στιγμές αλλά και δυσκολίες. Πάντα ενωμένοι. Μέχρι σήμερα, που ο Κώστας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Όσοι τον γνώριζαν θα τον θυμούνται πάντα για το χαμόγελο του και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπιζε τη ζωή, παρά τα προβλήματα και τις περιπέτειες της υγείας του. Ήταν πάντα η ψυχή της παρέας. Ήθελες δεν ήθελες σε έκανε να γελάς…

Όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν πίστεψαν ούτε στιγμή ότι δεν θα καταφέρει. Όλοι ήλπιζαν ότι και αυτή τη φορά, ο Κώστας θα βγει όρθιος και χαμογελαστός και από αυτή τη μάχη…

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Αργυροχώρι Υπάτης.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέξωσε ο Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του Κώστα Φρουτά συζύγου του αναπληρωματικού μέλους του συμβουλίου μας και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Ελένης Γιάχου – Φρουτά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπητή μας Λένα για την απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Εκ του Δ.Σ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε για το θλιβερό γεγονός και η Λέσχη Φιλάθλων Λαμίας

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ελένη Γιάχου – Φρούτα για την απώλεια του συζύγου της .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *