Το πρωί της Πέμπτης η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διάσημα της καραντίνας, αποκαλύπτοντας πώς πέρασε.«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρα τουλάχιστον 6-7 κιλά, αλλά μετά τα έκοψα όλα και ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική.
Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την καραντίνα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους και… να φτιάξω τα νύχια μου.
Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τα παιδιά μου και με τον πρώην μου. Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν πιο δύσκολο και ψυχολογικά και να διαχειριστώ την κατάσταση με τα παιδιά.
Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια (από τη Σαουδική Αραβία), μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Δεν έχει επιστρέψει ακόμη, τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είμαστε και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και οι δύο».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.