Η σημερινή σεισμική δόνηση των 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 09:14 το πρωί του Σαββάτου (29.02.2020), σε περιοχή μεταξύ του “τριγώνου” Παλαιοκάστρου Σιάτιστας – Μεταμόρφωσης, στην Κοζάνη, είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση ενός κτηνοτροφείου.
Εκτός από την υλική καταστροφή, θύματα του σεισμού ήταν 10 πρόβατα από τα συνολικά 500 – 600 που διαθέτει η εν λόγω κτηνοτροφική μονάδα.
Αρχικά κατέρρευσε η στέγη η οποία συμπαρέσυρε και το υπόλοιπο κτίσμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ ζημιές υπέστη και το αγροτικό αυτοκίνητο της επιχείρησης που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.
Ευτυχώς την ώρα της σεισμικής δόνησης δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στις εγκαταστάσεις.
πηγή: kozan.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.