Τι κι αν οι πολιτικές εξελίξεις είναι… ραγδαίες μετά την ανακοίνωση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, της πρότασής του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε να ξεσκάσει λίγο και πήρε τη Μπέτυ Μπαζιάνα να πιούν ένα ποτό παρέα με τους φίλους τους.
Τα… «νυχτοπερπατήματα» του Αλέξη Τσίπρα με της Μπέτυς Μπαζιάνα αποκάλυψε ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης, που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια selfie που έβγαλε με το κινητό του ο πρώην πρωθυπουργός.
Αφού απόλαυσαν την παράσταση του Σταμάτη Κραουανάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, η Μπέτυ Μπαζιάνα και η παρέα τους («εξωπολιτική» όπως την χαρακτήρισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης) βρέθηκαν σε γνωστό μπαρ στο κέντρο.
«Εβίβα λοιπόν, κοινοποιώ» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και κάπως έτσι «ανέβηκε» η selfie που τράβηξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.