Το Last Christmas των Wham! τα τελευταία 35 χρόνια έχει αναδειχθεί σε κλασσική αξία.
Κάτι σαν τη βασιλόπιτα ένα πράγμα, που Πρωτοχρονιά χωρίς αυτήν δε νοείται. Ωστόσο, σε αυτήν του την επιτυχία οφείλονται και οι άπειρες φορές που έχει διασκευαστεί- και συνεχίζει να διασκευάζεται από καλλιτέχνες που θέλουν να δώσουν στο κοινό τη δική τους εκδοχή. Όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα.
Έτσι κι αλλιώς, μία διασκευή είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστεί στα ίσια οποιοδήποτε πρωτότυπο. Πάντως, υποψιαζόμαστε ότι με τις δέκα διαφορετικές εκδοχές του τραγουδιού που ακολουθούν, κάπου εκεί έξω τα κόκκαλα του αείμνηστου George Michael τρίζουν.
Υ.Γ: Για λόγους διακριτικότητας και με τη βοήθεια του χριστουγεννιάτικου πνεύματος, «ξεχάσαμε» να προσθέσουμε τις ελληνικές διασκευές, σε στίχους και ερμηνεία.
Raunchy – Last Christmas
Δεν είμαστε εναντίον της ροκ μουσικής, σε καμία περίπτωση. Στην προκειμένη όμως, και δεδομένου του ύφους του τραγουδιού, αγγίζει την… ηχορρύπανση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.