Υλικά
1 αυγό
1 κ. σ. νερό
1 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο ρύζι (κρύο)
2 κ. σ. σόγια σος
1 κ. γλ. πιπέρι
1 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο και κομμένο σε μπουκίτσες κοτόπουλο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το αυγό με το νερό.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέστε το αυγό. Αφήστε για ένα με δύο λεπτά. Αφαιρέστε από το τηγάνι το αυγό και κόψτε σε λωρίδες.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε το κρευμμύδι και σοτάρετε μέχρι να χάσει τα υγρά του.
Προσθέστε το ρύζι, τη σόγια σος, το πιπέρι και το κοτόπουλο και ανακατέψτε. Τηγανίστε το μείγμα για πέντε λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέστε το αυγό.
Σερβίρετε ζεστό.
www.newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.