Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε χωράφι στην Κρήτη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στις Αρχές καθώς εντοπίστηκε στην Κρήτη το πτώμα μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ένα χωράφι απέναντι από την 126 Σ.Μ., σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η 67χρονη γυναίκα διέμενε σε ένα παράπηγμα στον Καρτερό μαζί με το σύζυγό της, ενώ αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο ενώ η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *