Τυροκαφτερή

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. φέτα Ηπείρου,
100 γρ. ανθότυρο,
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά,
1 κόκκινη πιπεριά,
¼ από ένα ματσάκι άνηθο.

-Advertisement-
fitcare

aaaa

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε τις πιπεριές, τον άνηθο και 100 γρ. ανθότυρο στο μπλέντερ και τα λιώνετε. Μόλις γίνουν πουρές προσθέτετε τη φέτα και τα χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο και σερβίρετε τη σαλάτα κρύα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

 

 

ΠΗΓΗ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *