Στην περιοχή που είχε εξαφανιστεί, στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, βρέθηκε απολύτως καλά στην υγεία της, το πρωί της Παρασκευής, η 14χρονη Μαριάννα Π., η οποία αναζητούταν από τις 20 Αυγούστου. Για την κοπέλα υπήρχε έντονη ανησυχία, αφού είχαν εκφραστεί φόβοι ότι μπορεί και να είχε πέσει θύμα απαγωγής.
Για τη 14χρονη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε ανακοίνωση, η οποία είναι η εξής:
«Η περιπέτεια της Μαριάννας Π., 14 ετών, έληξε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαριάννα Π. βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαριάννα Π. και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.