Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας για πιθανή πυρκαγιά στην συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Καρπενησίου. Όλα ξεκίνησαν από έναν… καυστήρα πάνω στον οποίον οι ιδιοκτήτες πραγματοποιούσαν εργασίες με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν έντονοι καπνοί οι οποίοι κύκλωσαν το σπίτι. Οι γείτονες φοβούμενοι τα χειρότερα κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο με δύο οχήματα και 4 άνδρες προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος που τελικά δεν υπήρχε. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο εξακριβώθηκε ότι δεν υφίστατο η παραμικρή ανησυχία και ο συναγερμός ήταν… άκυρος!


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.