Υλικά
- 1 1/2 φλιτζάνι ροβίτσα βρασμένη
- 1 1/2 φλιτζάνι βραστές πατάτες
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 κολοκυθάκι, τριμμένο
- 1/2 πιπεριά πράσινη, σε κυβάκια
- 3/4 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουτ. του γλυκού. θυμάρι
- 1 χούφτα φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
Διαδικασία
Βάζετε την ροβιτσα σε νερό αποβραδίς. Την βράζετε σε νερό για 20 λεπτά περίπου έως να μαλακώσει. Ξαφρίζετε.
Σε τηγάνι τσιγαρίζετε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι και την πιπεριά και αλατοπιπερώνετε.
Σε βαθύ μπολ βάζετε τις πατάτες και με το εργαλείο πίεσης τις λιώνετε Προσθέτετε όλα τα υλικά και πλάθετε κεφτεδάκια πλακουτσωτά. Μετά τα περνάτε από ρυζάλευρο και τηγανίζετε σε λίγο ελαιόλαδο ώσπου να ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρετε μέσα σε πιτούλα με βιγκαν τζατζίκι, χούμους ή μουστάρδα.
olivemagazine

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.