Ως διακαής πόθος της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Αλιού Ντιένγκ.
Παρά την άρνηση της Αλζέρ να τον παραχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η «Ένωση» φέρεται να μην παραιτείται από την προσπάθεια να κάνει δικό της τον Αφρικανό μέσο.
Όπως αναφέρει το έγκυρο «France Football», η πρωταθλήτρια θέλει πολύ τον παίκτη και προχώρησε σε επίσημη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ.
Δεν πτοείται, δε, από το γεγονός ότι ο σύλλογος της Αλγερίας θέλει να τον κρατήσει ως το καλοκαίρι επειδή διεκδικεί τον τίτλο και φέρεται να συμβιβάζεται και με συμφωνία που θα ντύσει τον Ντιένγκ στα κιτρινόμαυρα μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.