Μια ακόμη νίκη, την 8η σε 9 παιχνίδια πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη απέναντι στον ΓΑΣ Μεσσαράς ο ΑΟ Λαμίας. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη επιβλήθηκε με σκορ 2-3 και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της PreLeague.
O AOΛ μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά οι Κρητικές ισορρόπησαν και το έστειλαν στην παράταση το 1ο σετ. Εκεί η ομάδα της Λαμίας ήταν πιο ψύχραιμη και το πήρε με 26-24, ο ΓΑΣ Μεσσαράς ισοφάρισε σε 1-1 αφού βελτίωσε τις αδυναμίες του στο 2ο σετ και το κέρδισε με 25-20. Φοβερό σετ για τον ΑΟΛ το 3ο. Η ομάδα του Αγγέλη “πάτησε” τις γηπεδούχες η οποία μετά από κάποια φάση βέβαια το παράτησαν χάνοντας το με 25-6! Στο τέταρτο σετ ο ΓΑΣ Μεσσαράς έκανε ότι και ο ΑΟΛ στο 3ο! Απάντησε και έστειλε το ματς στο ται-μπρέικ με… 25-9. Το πέμπτο και τελευταίο σετ κατέληξε στην ομάδα του Ηλία Αγγέλη με 15-6.
Μια ακόμη νίκη για τα κορίτσια της Λαμίας που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με την φετινή τους παρουσία.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.