Συναγερμός στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, για μεγάλο καΐκι και το πλήρωμα του.
Το καΐκι που επέστρεφε για ελλιμενισμό στο αλιευτικό καταφύγιο των Αλυκών στη Δυτική Αχαΐα, κατά την είσοδο του, προσέκρουσε, υπέστη ρήγμα και μπάζει νερά.
Στο σημείο σπεύδουν ειδικοί δύτες για να επιδιορθώσουν το ρήγμα, καθώς σύμφωνα με πηγές, εάν το καΐκι μετακινηθεί είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος να βουλιάξει. Το πλήρωμα είναι ασφαλές και παραμένει στο πλοίο. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, η μεταφορά εξοπλισμού του καϊκιού σε διπλανό σκάφος και του πληρώματος από το Λιμενικό.
Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.
Πηγή: tempo24

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.