Το κλασικό αμερικανικό grilled cheese σε μορφή ρολών
Τρόπος μαγειρέματος
- Με έναν πλάστη ή ένα λείο μπουκάλι άπλωσε κάθε φέτα ψωμιού μέχρι να γίνει λεπτή και πλακέ.
- Τοποθέτησε μία φέτα τυρί πάνω από κάθε λεπτή φέτα ψωμιού και τύλιξέ τα σε σφιχτά ρολά.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε δύο κουταλιές βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Λίγα-λίγα, πρόσθεσε τα ρολά στο τηγάνι και ψήσε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και να λιώσει το τυρί.
- Το ψήσιμο των ρολών θα διαρκέσει περίπου τέσσερα λεπτά για το καθένα, ενώ θα προσθέτεις βούτυρο όποτε χρειάζεται.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστά, είτε σκέτα, είτε συνοδεύοντας μια ζεστή σούπα.
πηγή tlife

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.