ΥΛΙΚΑ
- ψωμί για τοστ ( 8 φέτες)
- 15 γρ. βούτυρο
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 45 ml. γάλα
- 2 αβγά
- 8 κ.σ. nutella ή τυρί κρέμα
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 20′
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 4 άτομα
Αφαιρούμε την κόρα απο τις φέτες του ψωμιού.
Βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού 1-2 κ.γ. νουτέλα ή τυρί κρέμα. Αλέιφουμε καλά τη φέτα του ψωμιού. Σε αυτή τη φάση μπορούμε να προσθέσουμε φράουλες ή μπανάνα στο εσωτερικό.Τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις υπόλοιπες φέτες του ψωμιού.
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Σε ένα άλλο μπόλ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Βάζουμε ένα τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει και να ζεσταθεί.
Στο μεταξύ παίρνουμε ένα ρολό ψωμιού και το βουτάμε στο μίγμα του αυγού. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο τηγάνι με το καυτό βούτυρο και το τηγανίζουμε απ όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 2 λεπτά. Αποσύρουμε το ρολό απο το τηγάνι και το βυθίζουμε κατευθείαν στο μπόλ με το μίγμα της ζάχαρης και της κανέλας. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα ρολά.