Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός ηλικιωμένης που παρασύρθηκε από ταξί, χθες το μεσημέρι (28-11-2018) στην Ηλεία. Η 80χρονη περνούσε το δρόμο απέναντι, την ώρα που ταξί με οδηγό έναν 68χρονο διέσχιζε το σημείο.
Η γυναίκα παρασύρθηκε και εκσφενδονίστηκε σε μια απόσταση 15 -20 μέτρων από το σημείο που χτυπήθηκε, για να καταλήξει στο χαντάκι του δρόμου.
Η ηλικιωμένη δεν είχε τις αισθήσεις όταν λίγα λεπτα αργότερα έσπευσαν στο 10χλμ του επαρχιακού δρόμου Πύργου – Οινόης το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας


«Η γιαγιά είχε βγει στη γωνία. Το αυτοκίνητο την πήρε μπροσταριά, βάρεσε στο παρμπρίζ και την πέταξε στον αέρα. Όταν τη βάρεσε έκανε πίσω. Να, δείτε και το μαντιλάκι της, το βρήκαμε κάτω στον δρόμο».
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ένας κάτοικος του Ελαιώνα το τροχαίο και το οποίο στάθηκε η αιτία να χάσει τη ζωή της η 80χρονη γυναίκα.
Πηγή: patrisnews.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.