Δυσαρέσκεια του ΠΑΣ Λαμία για Διαμαντόπουλο / Τι είχε κατά νου ο Αρκάδας ρέφερι στις “Ζωσιμάδες”; [video-ηχητικό-εικόνα]

Πάνος Κατσώνης By Πάνος Κατσώνης
3 Min Read

“ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ που δεν δόθηκε…”! Αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας στην φάση όπου ο εξ… Αρκαδίας ορμώμενος διαιτητής της συνάντησης Γιάννινα-Λαμία (Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος) δεν έδωσε πέναλτι αλλά κίτρινη κάρτα -για “θέατρο”- στον Μπαράλες στο 61ο λεπτό.


Βαρούχας: “Παράβαση πέναλτι που δεν δόθηκε”

“Στο 61 γίνεται μια διεκδικήση του Μπαράλες με τον Τζημόπουλο, εδώ γίνεται μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Μπαράλες σωστά βάζει το πόδι του, δεν βάζει τάπες, δεν κάνει προβολή, την παίρνει με το εξωτερικό του παπουτσιού και ο Τζημόπουλος κλωτσάει το πόδι του Μπαράλες. Είναι παράβαση ΠΕΝΑΛΤΙ η οποία δεν δόθηκε…“, είπε αφοπλιστικά στον σχολιασμό των διαιτητικών αποφάσεων για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στον ΣΠΟΡ ΦΜ το πρωί της Δευτέρας ο Παναγιώτης Βαρούχας. Επανέλαβε επί της ουσίας την άποψη του σχετικά με την φάση, όπως την εξέφρασε και το βράδυ της Κυριακής στην Αθλητική Κυριακή.

Ακούστε όλο το ηχητικό απόσπασμα με τις αναλύσεις Βαρούχα … (στο 8.00 αναλύει το ματς Γιάννενα-Λαμία)



Λάθος απόφαση ή μήπως όχι;

Εκτός του ότι δεν δίνει το πέναλτι ο… Αρκάδας Διαμαντόπουλος, βγάζει  κίτρινη κάρτα για “θέατρο” στον Μπαράλες. Είναι απλά μια λάθος απόφαση (;)  ή μήπως (λέω εγώ τώρα) -που είμαι και συνομοσιολάτρης- είχε και κάτι άλλο στο μυαλό του (βλέπε… αποβολή;) ενόψει του επόμενου παιχνιδιού της Λαμίας με τον “Αρκάδα”… Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας. Μήπως; Απλή σκέψη…

Η ουσία είναι πως αν ο Διαμαντόπουλος έδινε το πέναλτι στο 61′ -υπέρ της Λαμίας- οι “κυανόλευκοι” που χθες φορούσαν πορτοκαλί θα είχαν πολλές πιθανότητες να φύγουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.



Μπορεί στο εσωτερικό του ΠΑΣ Λαμία να είναι ικανοποιημένοι για τον βαθμό στις “Ζωσιμάδες” ωστόσο δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους (για την απόδοση του Αρκάδα Διαμαντόπουλου) για μια ακόμη φορά. Μάλιστα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ -στο εσωτερικό του συλλόγου- υπάρχει ανησυχία για τον επόμενο… διαιτητικό ορισμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα.


Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Λαμία είχε παράπονα από τον Διαμαντόπουλο. Παραθέτω τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαιώαννου μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Άρη στο ΔΑΚ (στο sport24.gr) για την τότε διαιτησία… Διαμαντόπουλου την οποία είχε χαρακτήρισει χειρουργική: “…ένα άλλο μήνυμα είναι να παρακαλέσω την ΚΕΔ να μην ξαναγίνει διαιτητικά ό,τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Γιατί ως τώρα δεν έχω μιλήσει για διαιτησία εδώ και ένα χρόνο, αλλά από εδώ και πέρα θα βγω επιθετικά. Την παρακαλώ θερμά. Η διαιτησία του Διαμαντόπουλου ήταν χειρουργική επέμβαση, το μεγαλύτερο νυστέρι. Γιατί αν δεν ήταν το χειρουργείο, μπορεί να είχε εξελιχθεί διαφορετικά το ματς. Ήταν βαρύ το σκορ, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, αλλά αν δει κάποιος το πρώτο ημίχρονο, θα καταλάβει γιατί μιλάω. Ας το δουν στην ΚΕΔ το πρώτο ημίχρονο”.

 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *