Στον ανακριτή Μεσολογγίου πρόκειται να οδηγηθεί ένας γιατρός δημοσίου νοσοκομείου (σ.σ.: 60 ετών), ο οποίος συνελήφθη στο Μεσολόγγι, διότι έπειτα από ελέγχους που έγιναν στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, 440 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, 59 αμπούλες με φαρμακευτική – ναρκωτική δραστική ουσία, 26 έμπλαστρα με ναρκωτικές δραστικές ουσίες, σφραγίδα δημόσιου νοσοκομείου, συνταγολόγια με κόκκινη διαγράμμιση κ.α.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 60χρονος δεν διέθετε απαιτούμενη ιατρική συνταγή, για να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή τους, ενώ σε πολλά σκευάσματα αναγραφόταν με κόκκινο και μαύρο μελάνι η ένδειξη «κρατικό είδος».
Τέλος, να σημειωθεί ότι σε βάρος του 60ρονου γιατρού έχει σχηματισθεί δικογραφία, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της κατοχής – μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.