Βυθίσεις σκαφών λόγω κακοκαιρίας σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα, σε Κάλυμνο, Θεσσαλονίκη και Ερέτρια.
Συγκεκριμένα, στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Καλύμνου, σήμερα το μεσημέρι, βυθίστηκε το Τ/Χ ”ΠΗΓΑΣΟΣ” Τ. Καλύμνου 283, χωρίς επιβαίνοντες και χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ούτε υλικές ζημιές σε παρακείμενα σκάφη.
Παράλληλα, βυθίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, τα Ε/Π-Α/Κ ”ΖΩΗ” Λ. Ιερισσού 1743-Β και ”ΒΑΣΩ” Ν. Ιερισσού 273, χωρίς επιβαίνοντες και χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.
Τέλος, βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή εντός του δυτικού λιμενοβραχίονα Ερέτριας, πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Π-Α/Κ ”ΜΑΡΙΟΣ” Λ.Σ. 2792, χωρίς επιβαίνοντες και χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το ανωτέρω σκάφος ανελκύστηκε.
Οι Λιμενικές αρχές σε Θεσσαλονίκη και Κάλυμνο, διενεργούν προανάκριση ενώ , ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σκαφών για την ανέλκυσή τους.
Πηγή: www.skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.