Σταματά το ποδόσφαιρο ο Ικέμε λόγω λευχαιμίας

Δημήτρης Λάιος
1 Min Read

Στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μόλις στα 32 του χρόνια, προχώρησε ο Καρλ Ικέμε, έπειτα από ένα χρόνο μάχης με τη λευχαιμία.

Ο Νιγηριανός γκολκίπερ προχώρησε στην απόφαση αυτή, ακολουθώντας ιατρικές συμβουλές, καθώς οι χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών, τον έχουν εξασθενήσει σημαντικά.

«Μίλησα με το γιατρό και μου πρότεινε να αποσυρθώ, εξαιτίας του αντίκτυπου που η θεραπεία έχει στο σώμα μου. Πιστεύει πως αυτό είναι το καλύτερο για μένα και πραγματικά δε μπορώ να ρισκάρω να προσπαθήσω να επιστρέψω, η υγεία μου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε:

«Θέλω να είμαι εδώ για τα παιδιά μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, με την ζωή μου να είναι σε κίνδυνο, αυτό είναι το μικρότερο τίμημα που καλούμε να πληρώσω προκειμένου να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την οικογένειά μου».

Κατόπιν αυτών ο Ικέμε βάζει τέλος σε μιά καριέρα, όπου μετρά πάνω από 200 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουλβς, ανήκοντας καθ’ όλη τη διάρκειά της, στους «Λύκους».

 

 

 

Πηγή: sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *