Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αντιμετώπισε του τελευταίους μήνες ένα προσωπικό δράμα με το θάνατο της συζύγου του, Έριν. Ο ίδιος ρωτήθηκε πώς νιώθει μετά από τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και όσα υπέμεινε.
«Είναι λάθος να χρησιμοποιούμε τη λέξη ‘υπομένω’. Όταν ασχολείσαι με ένα παιδικό παιχνίδι και πληρώνεσαι γι’ αυτό δεν μπορείς να λες ότι ‘υπομένεις’. Απλά ανοίξτε την τηλεόραση και δείτε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. Δισεκατομμύρια κόσμου υπομένουν διάφορα. Εμείς δεν υπομένουμε τίποτα», τόνισε ο προπονητής των Σπερς.
Πηγή: sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.