
Με τον Βούκο Βούγιοβιτς ενισχύθηκε ο Λεβαδειακός.
Ο 18χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας, διεθνής με την U17 της πατρίδας του, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.
Ο νεαρός άσος ανήκε στη Λόβτσεν με την οποία είχε δέκα συμμετοχές (οκτώ στη δεύτερη κατηγορία του Μαυροβουνίου και δύο στο Κύπελλο).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Vujovic Vuco. Ο νεαρός διεθνής 18χρονος (29/2/2000) Μαυροβούνιος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών. Έχει αγωνισθεί με την Εθνική (U-17) του Μαυροβουνίου και ανήκε στην F.C. Lovcen.»

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.