Τον εντόπισε η σύζυγός του κρεμασμένο σε μια ελιά – Είχε χαθεί από χθες το βράδυ
Όπως αναφέρει το argonafplia.gr, τον αυτόχειρα εντόπισε σήμερα το μεσημέρι η σύζυγός του κρεμασμένο από μία ελιά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.
πηγή protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.