Καταγγελία πολίτη: Θα το καθαρίσει ο Δήμος Λαμιέων ή θα του “κόψουμε” πρόστιμο; (εικόνες)

LamiaNow News
1 Min Read

Πρόσφατα ο Δήμος Λαμιέων ανακοίνωσε την επιβολή προστίμων σε  δημότες που αφήνουν ακαθάριστα τα οικόπεδα τους και ορθώς έπραξε, αφού υπάρχουν κίνδυνοι φωτιάς αλλά και δημόσιας υγείας με τα τρωκτικά, ερπετά και έντομα  που «φιλοξενούνται» στους χώρους αυτούς…

Ξέχασε όμως να μας ενημερώσει αν τα ίδια πρόστιμα ισχύουν στις περιπτώσεις όπου οι ακαθάριστοι χώροι, είναι ευθύνη και αρμοδιότητα του ίδιου του Δήμου. Σε αυτή την περίπτωση, ποιος «κόβει» πρόστιμο σε ποιόν;

Οι εικόνες είναι από το τρίγωνο που σχηματίζεται στην περιοχή που βρίσκεται δίπλα στο 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο της Λαμίας. Δηλαδή δίπλα σε παιδιά, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και δίπλα σε σπίτια, σε πλατεία, σε μια περιοχή όπου κυκλοφορούν άνθρωποι. Άνθρωποι, που πληρώνουν δημοτικά τέλη και που οι ίδιοι φροντίζουν να διατηρούν καθαρά τα δικά τους οικόπεδα.

Περιμένουμε την Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα σε καθαρισμό του χώρου που εγκυμονεί κινδύνους. Σε διαφορετική περίπτωση να μας ενημερώσει που μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να του επιβληθεί το σχετικό πρόστιμο που προβλέπεται και για τους δημότες.

Υ.Γ Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Share This Article
1 Comment
  • Χαχα ο Δήμος λένε…ποιός Δήμος βρε ακόμη να καταλάβετε ότι δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ!!!Πήρανε άτομα μέσω ΟΑΕΔ και έχουνε πιάσει τα παράθυρα και πάει το τσιγάρο σύννεφο….γιατί?Απλα πως θα περάσει η ώρα αφού δεν έχουνε αντικείμενο!Και μιλάμε για ‘δικά τους παιδιά’…οι υπόλοιποι όλο και κάτι κάνουνε!!Καληνύχτα γιγαντουλη του 9%…τουλάχιστον μια πενταετία το σόι και πέριξ φάγανε ψωμάκι από εσένα κακά τα ψέματα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *