Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, εκεί όπου οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης τους ξενάγησαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός και ο Χριστόφορος Κόλα πήγαν στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκεί όπου συζήτησαν με στελέχη της ομάδας για ζητήματα που σχετίζονται με τον σχεδιασμό της.
Η επίσημη παρουσίασή του Μαρίνου Ουζουνίδη από την Ένωση αναμένεται να γίνει την προσεχή Πέμπτη (31.05.2018).
πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.