Το σουβλιστό αρνί, είναι το πιάτο που κυριαρχεί στο πασχαλινό τραπέζι. Έχει φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς – τίποτα ενδιάμεσο. Πώς, όμως, θα καταφέρουμε το τέλειο ψήσιμο;
Το μυστικό βρίσκεται στην απόσταση της σούβλας από τη φωτιά. Θα πρέπει να υπολογίζεται περίπου στα 40 εκατοστά, και να μην είναι πολύ δυνατή. Έτσι, θα πετύχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δε θα είναι ξεροψημένο και το εσωτερικό θα παραμείνει μαλακό.
Επιπλέον, καλό θα είναι να το αλείφουμε ελαιόλαδο και μπαχαρικά καθ’όλη τη διάρκεια, για να αποκτήσει μία πιο έντονη γεύση. Για να καταλάβουμε εάν είναι έτοιμο, τρυπάμε το αρνί σε μερικά σημεία, προσέχοντας, όμως, να μη χάσει όλα του τα υγρά.
Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.