Κινητοποιήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση την Πέμπτη – Συλλαλητήριο την Κυριακή

Δημήτρης Λάιος
1 Min Read

Βγαίνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την τιμωρία που επιβλήθηκε.

Χτες το απόγευμα εισέβαλλαν στο κτίριο της ΕΤ3, διέκοψαν το πρόγραμμα και διάβασαν μια ανακοίνωση με την οποία καλούσαν τον κόσμο της ομάδας να κινητοποιηθεί και να λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις.

Μάλιστα, ανακοίνωσαν ποιες θα είναι αυτές. Έτσι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Καμάρα στις 18:00 και την Κυριακή συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους με πορεία προς την Τούμπα.

Πηγή: sportfm.gr
Share This Article
1 Comment
  • Δεν είναι λογικό,να ταλαιπωρούνται αθώοι πολίτες,που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους από κλείσιμο δρόμων,που κάνουν οι αγανακτισμένοι οπαδοί μίας ομάδας!Το`καναν οι Λαρισαίοι το`87 για”τα ούρα Τσίγκοφ”για να εκβιάσουν ή ανατρέψουν δικαστικές,εις βάρος τους,αποφάσεις!Επί τω προκειμένω,οι ΠΑΟΚτσήδες,μπορεί ηθικά να έχουν δίκιο,αλλά τι φταίνε οι απλοί και αμέτοχοι πολίτες;Το καλύτερο,θα`ταν επανάληψη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό,άνευ θεατών,ούτως ώστε να μην κρίνονται στα δικαστήρια και με χαρτιά τα πρωταθλήματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *