Nίκη για τον Φιλαθλητικό Λαμίας απέναντι στον ΑΣ Δωρίδας

lamianow
2 Min Read

Στο παιχνίδι που διεξήχθη  στο Χαλκιοπούλειο,  το  βράδυ του Σαββάτου,   η ομάδα του Φιλαθλητικού επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Α.Σ.Δωρίδας .

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 20 όπου εκεί με ένα σερί των γηπεδούχων έγινε το 25-21 και το 1-0 στα σετ.  Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι  με ανεβασμένη την ψυχολογία τους, κατέκτησαν σχετικά άνετα το σετ με 25-15. Στο  3ο σετ έγινε η ανατροπή λόγω των αρκετών συνεχόμενων  λαθών από την πλευρά του Φιλαθλητικού, που  επέτρεψαν στην ομάδα της Δωρίδας να μπει στην διεκδίκηση του σετ και τελικά να το κατακτήσει με 24-26 μειώνοντας  σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι  φιλοξενούμενοι μπήκαν με ενθουσιασμό και προηγήθηκαν με 1-3 και 4-8. Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρξε η αντίδραση του Φιλαθλητικού και παίζοντας σωστά στην άμυνα και στην επίθεση δεν δώσανε δικαίωμα στους αντιπάλους να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι , κατακτώντας το σετ με 25-18 και παίρνοντας τους 3 βαθμούς  της νίκης.

Η ομάδα της Λαμίας παρατάχθηκε, για ακόμη μια φορά, με πολλές ελλείψεις  λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιχτών της..

Επόμενο παιχνίδι στα Τρίκαλα στις 24-2-2018

Τα σετ : 25-21 , 25-15 , 24-26 ,25-18

Οι συνθέσεις των ομάδων

Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ : Μπενιάτας Η. ,Τζουβάρας Στ. , Σταθόπουλος Δ. , Μαυράδας Κ. , Κατρής  Ιασ.,Δικαστόπουλος Ι. / Κουφιώτης  Α. (Λ)

Α.Σ.ΔΩΡΙΔΑΣ : Μαυρογεώργης Στ. , Στενός Π. , Ντεντεγκιόνι Αγ. ,Δημολάς  Ν. ,Ζάτσε Ευθ., Τσόκας Κ. ,Σταθόπουλος Ι. ,/ Αναστασόπουλος Π. (Λ)

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *