Τον «Στέφανο», έναν μπρουτάλ ήρωα, που όπως θα δούμε στην πορεία, κρύβει πολλά μυστικά και έχει κάποια σχέση με τη Μάρθα Μελά, την ηθοποιό που υποδύεται η Ελίνα Ακριτίδου θα υποδυθεί στο τατουάζ ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο Ντάνος αποδείχθηκε σκληρός διαπραγματευτής και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, συμφώνησε με 500 ευρώ το επεισόδιο.
Ωστόσο, θα μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει και μετά τα περίπου 20 επεισόδια που θα τον δούμε.
Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος θα παραμείνει στον Alpha αφού, σύμφωνα με το ίδο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια.
Βέβαια, υπογεγραμμένο συμβόλαιο για το παιχνίδι ακόμη δεν υπάρχει. Το πρώτο συμβόλαιο αφορά μόνο το «Τατουάζ» και ο Αγγελόπουλος το υπέγραψε άμεσα μετά την εμφάνιση του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την προηγούμενη Παρασκευή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.