Eπιτυχίες για την Αρετή Λαμίας

LamiaNow News
1 Min Read

Η κολυμβητική ομάδα της Αρετής Λαμίας το Σάββατο και Κυριακή 20-21 Ιανουαρίου έλαβε μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες 8α Νικητηρία που διεξήχθησαν στην πόλη του Βόλου.

Συγκεκριμένα, η Αρετή Λαμίας μετέχοντας με 24 συνολικά αθλητές (9 αγωνιστικής και 15 προαγωνιστικής κατηγορίας) κατέκτησε συνολικά 15 μετάλλια. Τα 13 από αυτά κατέκτησε η αγωνιστική ομάδα (2 χρυσά, 4 ασημένια, 7 χάλκινα) και τα 2 η προαγωνιστική ομάδα (1 χρυσό και 1 ασημένιο).

Ακόμη, η λαμιώτικη ομάδα πέτυχε πολλά ατομικά ρεκόρ και επιβεβαίωσε τα όρια των αθλητών της για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν ένα καλό τεστ ενόψει των Χειμερινών Αγώνων που ακολουθούν για τους αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας.

Μέσα από τα αποτελέσματα των αγώνων αποδεικνύεται ότι στη βάση των διακρίσεων βρίσκεται πάντα η σωστή και μεθοδική δουλειά, ειδικά όταν συνδυάζεται με την ανάλογη υποδομή.

Την συνέχεια θα πάρουν οι αθλητές της Αγωνιστικής ομάδας που θα λάβουν μέρος τις επόμενες μέρες στους Χειμερινούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 2-4 Φεβρουαρίου για Παμπαίδες –Παγκορασίδες ΑΒ και 9-11 Φεβρουαρίου για Παίδες – Κορασίδες, Έφηβους –Νεανίδες.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *