Η Μπάγερν μπήκε στον αγώνα διεκδίκησης του Γκάρεθ Μπέιλ. Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό, Don Balon, η πρωταθλήτρια Γερμανίας, ελπίζει να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή Ουαλού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αντικαταστήσει τους Αριεν Ρόμπεν (33) και Φρανκ Ριμπερί (34), που μπορεί να φύγουν στο τέλος της σεζόν.
Για τον λόγο αυτό, η ομάδα της Βαυαρίας, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μπέιλ στο τέλος της σεζόν, επικρατώντας του ανταγωνισμού ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ, προσφέροντας στη Ρεάλ Μαδρίτης περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.
zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.