Σε ρήξη αορτής οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος του 42χρονου πολιτικού μηχανικού, που βρήκε νεκρό νωρίς χθες το πρωί ο πατέρας του στον καναπέ του σπιτιού όπου διέμεναν μαζί.
Ο λόγος για τον Αθανάσιο Παναγιωτίδη, που διέμενε με τους γονείς του και δεν είχε παραπονεθεί για προβλήματα υγείας. Ο άτυχος 42χρονος έμενε στο σπίτι των γονέων του και τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του, λίγο μετά τις 5 χθες το πρωί, που έζησε την πιο τραγική στιγμή της ζωής του.
Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε νεκρό τον γιό του στον καναπέ του σπιτιού τους διαπιστώνοντας αρχικά, ότι ο νέος άνδρας δεν είχε σφυγμό. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής, ο άτυχος Αθ, Παναγιωτίδης έφυγε από τη ζωή, λόγω ρήξης αορτής.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγ. Λαζάρου στο Κοιμητήριο «Κούκος». Οι γονείς και ο αδελφός του εκλιπόντα, παρακαλούν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή ιδρύματα.
πηγη-magnesianews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.