Αρκίτσα: 55χρονος Γερμανός που διέμενε στον Κέδρο ο νεκρός Ι Βρέθηκε με τραύμα σε κεφάλι και στήθος Ι Τον αναζητούσε από χθες η πρώην γυναίκα του

lamianow
1 Min Read

Tαυτοποιήθηκε εν τέλει το πτώμα που βρέθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι στην περιοχή Τριανταφυλλιά στην Αρκίτσα. Πρόκειται για έναν 55χρονο γερμανικής καταγωγής ο οποίος διέμενε στον Κέδρο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια αφού ο Γερμανός φέρει τραύμα στο κεφάλι και το στήθος από όπλο.

Να σημειώσουμε ότι εντοπίστηκε από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του περίπου 1χλμ από το σπίτι του. Πιο συγκεκριμένα στην αγροτική περιοχή πάνω από τον οικισμό Πλάτανος Τριανταφυλλιάς.

Εκεί βρήκαν νεκρό τον άτυχο άνδρα πεσμένο έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel τζιπ, το οποίο είναι κλειδωμένο και γύρω του εντόπισαν σκάγια, χωρίς όμως να υπάρχει όπλο.

Ο 55χρονος συνδεόταν με την περιοχή της Λοκρίδας αφού η πρώην σύζυγός του ζει στην σκάλα Αταλάντης, όπως μάλιστα η τελευταία τόνισε στις αρχές σήμερα το απόγευμα θα πήγαινε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή μιας και τον αναζητούσε από χθες χωρίς επιτυχία.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο διερευνώντας κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση. Των ερευνών ηγείται ο διευθυντής αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας.

φωτό-αρχείου

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *