Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στις 6.15 το πρωί, ένας 34χρονος αποχώρησε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Καρακάση, χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό που έκανε.
Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε στο κατάστημα κρατώντας στα χέρια του μία… καραμπίνα, και πυροβόλησε τέσσερις φορές στην οροφή και την τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας φθορές.
Ο 34χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.
Πηγή: Thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.